Családi névtábla - stílusos és praktikus dísze otthonodnak

A családi névtábla otthonod informatív, de barátságos és esztétikus kiegészítője. Elárulja a biztonságot nyújtó családi fészek lakóinak nevét és emelett dekorációs elemként is feldobja a környezetet. Ebben a blogcikkben bemutatjuk, hogy hol érdemes elhelyezni, milyen hatást válthat ki, és hogyan segítheti a design növelését otthonodban.

Családi névtábla a bejáratnál, kültéren

Amikor látogatóid érkeznek, az első dolog, amit észrevesznek, a bejáratot díszítő családi névtábla. Ezzel vendégszeretetet közvetíthetsz. Kültéri elhelyezésére több lehetőség is van, például a bejárati ajtónál.

Ha a kapun vagy oszlopon rögzíted, még a belépés előtt bemutathatod a családtagjaidat. Itt figyelj az anyag tartósságára! Csak a jó minőségű, időjárásálló típusok őrizik meg eredeti állapotukat, fényüket hosszútávon.

Ha nagyobb lakóközösségben, társasházban élsz a családi névtáblát elhelyezheted a folyosón vagy felragaszthatod/felfúrhatod postaládádra is, segítvea tájékozódást, hogy biztosan megtaláljanak.

Családi névtábla a lakás belső helyiségeiben

Az egyedi designnal készült névtábla sokat elárul ízlésedről és személyiségedről. Esztétikus díszítőelemként is tökéletes, hiszen otthonod falait vagy szobaajtóit is feldobhatod vele.

  • Válassz olyat, amely harmonizál az épület, a családtagjaid stílusával és a színekkel is.
  • Vedd fontolóra, hogy mintás, mintázat nélküli, egyszínű vagy színes design illik-e leginkább a környezethez. Visszafogott vagy feltűnő hatást akarsz elérni?
  • Élénk felületen vagy csíkos/pöttyös tapétán az egyszínű családi névtábla érvényesül jól. A gyerekszoba ajtón viszont nagy sikert hozhat a vidám, feltűnő, mintákban gazdag típus!
  doordeco bright
  doordeco kisfiu
  dorrdeco wild

  A névtábla az esztétikum mellett értéket is közvetít, a neveket vagy akár beceneveket olvasva a családi összetartozás érzését adja át! Így akár egyedi ajándékként is gondolhatsz rá, szeretteidet meglepheted vele a legapróbbaktól a legidősebbekig. Új otthon megteremtésekor, „lakásavató” szuvenírként is nagy örömet okozhat.

   

  Összegzés

  A családi névtábla egyaránt hasznos és stílusos dísze lehet otthonodnak. Vendégeidnek rögtön a bejáratnál bemutathatod a családodat, miközben dekoratív elemmel gazdagítod a környezetet. Kültéren elhelyezheted az ajtónál vagy a kapun, de beltéren is jól mutat a folyosón, szobaajtókon vagy a postaládán. A design kiválasztásakor figyelj arra, hogy illeszkedjen személyiségedhez, akár visszafogott, akár feltűnő megjelenést szeretnél. A névtábla nemcsak esztétikus, hanem a családi összetartozást is kifejezi, így remek ajándék lehet bármilyen alkalomra.

  Ha szeretnél egy családi névtáblát, mely elegánsan ötvözi a funkcionalitást és designt is, akkor ismerd meg Doordeco termékeinket, mely:

  • üveghatásúak, de nem törnek, így szabadon fúrhatók vagy ragaszthatók. A termék különleges – UV védett,
  • vízhatlan,
  • fagyálló és nem reped.

  A családi névtáblákat számtalan színben és stílusban elérheted, fedezd fel kínálatunkat, találd meg kedvenced!

  doordeco egyedi