Tedd egyedivé az Ünnepeket különleges ajándékainkkal

Egyedi karácsonyi ajándék ötletek

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és boldog új évet kívánunk!

Neked is minden évben fejtörést okoznak a karácsonyi ajándékok?

Ha szeretnél gyorsan, egyszerűen egy igazán megható karácsonyi ajándékkal örömkönnyeket csalni a szeretteid szemébe, de már évekkel ezelőtt kifogytál a karácsonyi ötletekből…akkor a legjobb helyen jársz!

Személyes

Az igazán emlékezetes ajándékok mindig valamilyen közös élményre, emlékre utalnak, egy fontos pillanatnak állítanak emléket.

Maradandó

Ha valami egyszer örömet okozott nekünk, természetes, hogy szeretnénk, ha még sokáig a lakás dísze lenne és újra és újra ugyanolyan minőségben tudnánk gyönyörködni benne.

Egyedi

Mi lehet egyedibb és személyesebb a saját fényképpel készült ajándékoknál? A fényképes bögrék és kulcstartók ideje lejárt! Ismerd meg a Doordeco trendi személyre szabható karácsonyi ajándékait!

Szeretet becsomagolva, postázva

…azoknak akik igazán fontosak…

első közös karácsony ajándék tábla

Első közös karácsony

Mi lehet nagyobb mérföldkő egy pár életében, mint az első közös karácsony? Legyen ez egy örök emlék nektek ezzel az ajándékkal! Saját fotóval kérhető teljesen egyedi ajándék.

jóság igazolás karácsonyi ajándék

Jóság igazolás

Ki volt jó az idén? Virgács, vagy édesség lesz a csizmában? A Mikulást nem csak a gyerekek várják ám! Lepd meg párod, barátaid, munkatársaid ezzel az egyedi felirattal is kérhető Jóság igazolással!

szerelmes szivek karácsonyi ajándék

Szerelmes karácsony

Szerelmes szavak, közös kép és az örök szimbólum, a szív. Minden romantikus kellék adott ebben a karácsonyi ajándékban, hogy szíved választottja boldog legyen majd a szeretet ünnepén!

Névreszóló óriás képeslap

Te is nosztalgiával gondolsz azokra az időkre, amikor a szeretteinknek képeslapot küldtünk karácsonykor? Ez az óriás képeslap ajándék megmelengeti majd a régivágású szeretteid szívét!

spotify glass karácsonyi ajándék

Spotify glass

Akár a közös számotokat, akár az ajándékozott kedvenc zenéjét választod, a Spotify ajándékunk biztosan meglepetést okoz majd! Saját közös fotóval.

instagram board karácsonyi ajándék

Instagram board

A te barátnőd is állandóan közös képet posztol az Instagramra? Ez az örök Instagram fotó ajándék tuti sok like-ot fog tőle kapni és örök emlék marad! Saját közös fotóval.

Ne maradj le! Rendelj most és csalj mosolyt szeretteid arcára szentestén

Megrendeléseket 2023.dec.15-ig veszünk fel karácsony előtti teljesítésre

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Nézd meg videón is

Termék videó

Miért válaszd különleges ajándékainkat?

Ugye te sem szeretnél még egy bevásárló központban töltött, rohangálós, hajtépős adventi időszakot?  Felejtsd el a zokni, nyakkendő, szépségápolási ajándékcsomag szentháromságát és ajándékozz valami igazán személyeset, amivel tényleg örömet okozol akár a szerelmednek, családtagjaidnak, barátaidnak, munkatársaidnak! Bármelyik Doordeco karácsonyi ajándékot is választod biztos lehetsz benne, hogy egy személyes, egyedi és emlékezetes ajándékkal lepheted meg azt, aki neked igazán fontos! Ezek az egyedi Uv nyomtatással készült üveghatású polikarbonát ajándékok tartósak, nem törnek és masszív, strapabíró anyaguknak köszönhetően minden emléket minőségi formában őriznek meg.

Időtálló és modern

A polikarbonát modern külsőt kölcsönöz a nyomtatott felületnek és megőrzi az emlékeket. Olyan tartós, mintha üveg mögé helyeznéd és bekereteznéd a nyomtatott képet, de nem törik, mint az üveg és sokkal modernebb hatást nyújt.

Személyes megható

Nincs szükség kézügyességre, vagy művészi kreativitásra ahhoz, hogy személyes és egyedi ajándékot rejts a fa alá! A kreatív munkát mi elvégezzük helyetted!

Egyedi és különleges

Ilyen ajándékot még biztosan nem kapott egyik ismerősöd sem! Biztos lehetsz benne, hogy nem fog a szekrény mélyén, a többi kommersz ajándék közt landolni!

Gyors, egyszerű

Az egyedi ajándék ötleteket mi már kitaláltuk helyetted, neked nincs más dolgod, mint kiválasztani a legmegfelelőbb ötltet és feltölteni a saját tartalommal!

Döntöttem! Szeretném én is meglepni a szeretteimet

Maradtak még kérdéseid?

Írj nekünk a hello@doordeco email címre

Biztosan meg fog érkezni karácsonyig?

Igen!

A 2023.december 15-ig leadott és kifizetett  rendeléseket 2023.12.22-ig kézbesítjük.

Átvehetem a rendelésemet személyesen?

Cégünk a csomagok szállítását a Gls futárszolgálattal végzi, a termékeket kizárólag házhozszállítással vásárolhatod meg sajnos személyes átvételre nincsen lehetőség.

Mennyibe kerül a házszozszállítás?

A kiszállítás országosan 1800Ft

Kérhetek egyedi grafikát?

A termékeken a meghatározott helyeken van lehetőség saját képet vagy szöveget megadni, egyéb egyedi ígényeket sajnos nem tudunk teljesíteni.

Küldhetem másnak ajándékba?

Igen van lehetőség egyenesen az ajándékozottnak küldeni, a csomagba nem teszünk számlát azt elektronikusan küldjük meg.

Elérhetőségeink

Megtalálsz minket az alábbi elérhetőségeken

email címünk

hello@doordeco.hu

Címünk

2030 Érd Bajcsy Zs. út 158-160 1 emelet.(Átmenetileg ZÁRVA) Nem átvételi pont! A termékeket kizárólag házhozszállítással készítjük)

doordeco egyedi