Megjelent a 444.hu oldalon is a feol.hu-n olvasható a székesfehérvári önkormányzat közleménye, amely szerint a házszám olvasható feltüntetése nem csak saját érdekünk, hanem törvényi előírás is. Aki ezt elmulasztja, akár 50 ezer forintig terjedő helyszíni bírsággal, illetve 150 ezer forintig terjedő közigazgatási bírsággal terhelheti a havi költségvetését.

A Doordeco modern és divatos házszámai tehát nem csak az otthona stílusát dobják fel, de jelentős bírságtól is megmenthetik. A házszám szükségességét senkinek nem kell különösebben megmagyaráznunk.

A jól látható, olvasható házszámnak könnyen belátható praktikus haszna van, baj esetén gyorsabban megtalálja a kérdéses címet a mentős, a tűzoltók, a rendőrök, de akár a postás, vagy a hozzánk érkező vendégek dolgát is megkönnyítjük vele.
De miért ne lehetne szép is, ami praktikus? A doordeco házszámtáblái nemcsak a vendégek és a futárok számára teszik egyszerűvé otthona megtalálását, hanem tükrözik egyedi ízlését és stílusát is.

A csillogó üveghatású felületektől a játékos és kreatív betűtípusokig a modern házszámok végtelen lehetőségeket kínálnak háza vonzerejének növelésére.
Bár a házszám egy szép dekorációs elem is lehet, érdemes tisztában lenni a törvényi vonatkozással is.

A vonatkozó törvény szerint a házszám megfelelő feltüntetése a tulajdonos feladata. „A tábla beszerzéséről, kihelyezéséről, szükség szerinti cseréjéről és pótlásáról is az ingatlan tulajdonosa köteles gondoskodni”.

A bírság elkerüléséhez pedig nincs más dolgunk, mint kiválasztani egy jól olvasható betűtípust és az online tervező segítségével elkészíteni a saját egyedi Doordeco házszám táblánkat.

Akár a minimalista formatervezést, akár a merész és figyelemfelkeltő dizájnt kedveli, a modern házszámok széles választéka közül választhat. Miért érné be a hétköznapival, ha a házszámmal iskülönleges lehet?

Ha megvan a jól olvasható és egyedi, stílusunknak megfelelő Doordeco házszámtáblánk, akkor nincs más dolgunk, mint az utcafronti kerítésen vagy az épület közterületi homlokzatán, a közterületről jóllátható helyen elhelyezni.

Fedezze fel a modern házszámok világát, és adja meg otthonának a megérdemelt újítást és kerülje el a bírságot!

doordeco egyedi